Go to Top

Forside

Forside

Billige vinduer og døre i Løgstør, Skive, Viborg, Århus, Thisted, Aalborg og resten af Nordjylland og Danmark

Ideen opstod i 2003 da mit eget hus forlangte nye vinduer. Da jeg undersøgte markedet, var det ikke noget problem at finde den rette kvalitet – problemet var prisen! Jeg udvidede søgefeltet, for jeg har altid hyldet princippet om at købe ind, hvor jeg får mest for pengene
Løsningen blev polsk producerede plastvinduer og – døre af konkurrencedygtig høj kvalitet, jeg blev så tilfreds med mine nye vinduer og døre, at jeg tænkte, Det burde andre da også få gavn af. Så værs’go’, Overlade Vinduer hvis ikke du vil betale mere end det koster….

…ideen har vist sig ikke at være så dårlig, så jeg har udvidet sortimentet til også at omfatte vinduer og døre i træ, mahogni, træ – alu og PVC – alu, til såvel boliger, institutioner, samt industri og landbrug.

Endvidere har jeg også oplevet – erfaret at der virkelig er behov for en virksomhed af min størrelse, hvor jeg, modsat mange store firmaer virkelig har tid og lyst til at få en ordentlig snak, om løsninger på netop jeres – mine kunders behov, når det passer dig, svarer så vidt mulig både aften og weekend, så kontakt mig endelig…..

Med venlig hilsen

hans_erik

Vinduer

Døre

Indhent tilbud

Kontakt os